Image

Service op Locatie

Powerflex Hose Services is dé mobiele servicedienst voor uw hydraulische slangen en koppelingen. Wij ontzorgen u van herstel-en onderhoudswerkzaamheden, bij u op de werkplaats of in de fabriek. Ons servicevoertuig is volledig uitgerust om, op maat gemaakte slangen samen te stellen met een slangenpers. Ook voor acute storingen bent u bij Hose Services aan het juiste adres. Wij staan met onze spoedservice paraat om de kostbare downtime van uw machines te minimaliseren.

Preventief Onderhoud

Als beheerder of gebruiker van machines waar hydraulische leidingen en slangen worden gebruikt krijgt u te maken met slijtage en veroudering dat kan leiden tot uitval van machines. Periodieke keuring en onderhoud verkleint kostbare downtime van machines en gevaarlijke situaties op de werkvloer. Door het preventieve onderhoud van Hose Services bent u ervan verzekerd dat de slangen en bijbehorende koppelingen in uw machines in goede staat verkeren en veilig zijn voor gebruik. Onze monteurs onderhouden slangen op locatie en vervangen deze indien nodig op het juiste moment. Ook bij nieuwbouwprojecten lenen wij onze expertise uit in de vorm van advisering, inspecties en montage van slangen en koppelingen.


Service:  

  • Preventief onderhoud  
  • Gecertificeerde servicemonteurs
  • Reiniging Olielekkage
Image

Gecertificeerde Servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het maken en repareren van slangen en koppelingen. Daarbij neemt Hose Services veiligheid serieus. De gerenommeerde producten van het merk EATON worden zorgvuldig gemaakt en veilig gemonteerd op uw (hydraulische) systemen.

Reiniging Olielekkage

Beschadigde slangen kunnen gaan lekken en bodemverontreiniging veroorzaken. De vervuiler is aansprakelijk voor de sanering van de grond. Hose Service ontzorgt u van dit probleem door de vervuilde bodem te reinigen. Heeft u een lekkage? Neem direct telefonisch contact met ons op via: 0294 450 200.